MUĞLA / MİLAS - Semiha Altunkan Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Proje

Mrt

Mrt

Dilimize Sahip Çıkalım e-Twinning projemizin posteri ve logosu seçildi. 384 kişinin oylamasına göre okulumuzu temsil eden poster 1. olmuştur. Okulumuzu temsil eden öğrencilerimize teşekkür ederiz. Türkçe öğretmenimiz Gamze GÖKALP tarafından yürütülen "DİLİMİZE SAHİP ÇIKALIM" e-Twinning proje tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Şbt

Fen Bilimleri öğretmenimiz Semia SEMİZ tarafından yürütülen "BİRDİK BİZ OLDUK" e-Twinning Proje Tanıtım Videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Ock

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ AYŞENUR ÇİÇEK DOĞAN TARAFINDAN HAZIRLANAN PROJE TANITIM VİDEOSUNU BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Ock

FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİMİZ ÖZGE EMİROĞLU OVA TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN THERE IS NO PLANET B PROJE TANITIM VİDEOSUNU BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Ock

FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİMİZ ÖZGE EMİROĞLU OVA TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN THERE IS NO PLANET B e-TWINNING PROJE TANITIM VİDEOSUNU BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Ock

Okulumuz Arkadaşım Momo E Twinning projesinde yılbaşı kartı hazırlama etkinliğinde  Bursa Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokul kısmıyla eşleşti. Birbirimize kartlarımızı gönderdik. Emek veren tüm öğrencilere teşekkür eder, başta sağlık dolu bir sene dileriz.

Ock

Arkadaşım Momo E Twinning Projemiz için 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizin logo ve afişlerinden 1. olanlar belirlendi. Emek veren öğrencilerimize teşekkür ediyoruz .

Ara

Englısh Together projesi Ayşenur ÇİÇEK DOĞAN tarafından yürütülüyor ve bu projede Web 2.0 araçları kullanarak İngilizceyi eğlenceli bir hale getiriyoruz. Projemiz için öğrencilerimiz poster çalışmaları yapıyorlar. Yapılacak olan anket ile proje posterimiz belirlenecektir.

Ara

Ayşenur ÇİÇEK DOĞAN tarafından yürütülen Christmas Card Exchange projemizde Türkiye'den farklı şehirlerden ve farklı Avrupa ülkelerinden ortaklarımıza yeni yıl kartları gönderiyoruz. Ve onlardan gelecek kartları heyecanla bekliyoruz.

Ara

Arkadaşım Momo isimli e-Twinning projemizde Michael Ende'nin Momo isimli kitabını okuyoruz. Türkçe Öğretmeni Gamze Gökalp tarafından hazırlanan proje introsuna buradan ulaşabilirsiniz.

Ara

Arkadaşım Momo e-Twinning projemizde Michael Ende'nin Momo isimli kitabını okuyoruz.

Türkçe Öğretmeni Gamze Gökalp tarafından hazırlanan tanıtım videomuz aşağıdadır.

Ara

FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİMİZ ÖZGE EMİROĞLU OVA TARAFINFAN HAZIRLANAN PROJE TANITIM VİDEOSUNA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ara

EVİMİZ ÇEVREMİZ PROJESİNİN TANITIM VİDEOSU FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİMİZ ÖZGE EMİROĞLU OVA TARAFINDAN HAZIRLANDI.

Ara

TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ GAMZE GÖKALP DİLİMİZE SAHİP ÇIKALIM PROJESİ İÇİN PANO HAZIRLADI.

Ara

OKULUMUZ TÜRKÇE ÖĞRETMENLERİNDEN GAMZE GÖKALP YÜRÜTMÜŞ OLDUĞU DİLİMİZE SAHİP ÇIKALIM e-TWINNING PROJESİ İÇİN PANO HAZIRLADI.

Kas

Okulumuzda yürütülen e-Twinning projelerini burada görebilirsiniz.

Kas

We Stand Together isimli e-Twining projemiz başladı.

Kas

Online olarak katılabileceğiniz e-Twinning kurslarına buradan katılabilirsiniz.

Kas

Hem ulusal hem de Avrupa kalite etiketi alan e-twinning projemizin okul panosu

Kas

Cultural Heritage adlı e-Twinning projemiz hem Ulusal hem Avrupa kalite etiketi ödüllülerini almıştır.

Okulumuz e-Güvenlik Politikası

Kas

Okul tanıtım videomuza aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.