T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / MİLAS - Semiha Altunkan Ortaokulu

Arkadaşım Momo Projemizde Sona Doğru Yaklaştık

         2020-2021 eğitim öğretim yılının başında ortak olarak 'Arkadaşım Momo' projesinde farklı illerden 10 ayrı okul ve onlarca öğrenci arasında biz de yerimizi aldık. Okulumuz 7.sınıf öğrencileriyle yürüttüğümüz projemiz bize pandemi ve online eğitim sürecinde nefes alma , eğlenceli ve kaliteli zaman fırsatı yarattı.

        Proje aracılığıyla her ay farklı etkinlikler hazırladık, her ay öğrencilerimizle webinarlar düzenleyip online olarak da proje yürütebildiklerini öğrencilerimize deneyimletmiş olduk. Projede değişik web2 araçlarını kullanan öğrenciler aynı zamanda dersleriyle projenin bağlantısını kurarak okuduğunu anlama ve etkili dinlemenin önemini kavradılar. Linoit, mindmeister, renderforest, canva ve daha birçok web2 aracıyla tanışan öğrenciler ortak hikaye ve animasyon yaparak da uzaktan işbirlikli çalışmayı tecrübe ettiler. 7.sınıf öğrencilerimiz 2.takım olarak  zumpad (tıklayınız) ile ortak hikaye yazarak takım çalışmasının ortak ürünlerine imza attılar. 

       Eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte biz de projemizi ortak ürün ve ortak çalışmanın sevinciyle 'Arkadaşım Momo' (tıklayınız)yu güzel dostluklar ve öğrenilen yeni bilgilerle sonlandırıyoruz. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.06.2021 - Güncelleme: 17.01.2023 22:06 - Görüntülenme: 139
  Beğen | 1  kişi beğendi