Ağu

Eyl

Okulumuz 6 Eylül 2021 tüm kademelerde eğitim alan öğrenciler için yüz yüze eğitim, COVID-19 tedbirleri ile salgın öncesinde olduğu gibi haftada 5 gün ve tam zamanlı olarak başlatılacak. Peki okulumuzda hangi önlemler alınacak? Nelere dikkat etmemiz gerekiyor.

Ağu

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların açılışına ilişkin yaptığı basın açıklamasında 6 Eylül'de tüm kademelerde haftada beş gün yüz yüze eğitime başlanacağını ifade etti.

Okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır.

Eyl

Uzaktan eğitimde dikkat edilmesi gereken noktalar.

Ara

Sayın Kaymakamımız Eren ARSLAN ve Protokol Üyeleri Okulumuz Konferans Salonunun Açılış Törenine Katıldılar.

May

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla yapılan tüm çalışmalardan bazı kareler.

May

Okulumuz Futbol Takımının İlçe Şampiyonluk Kupasını İlçe Kaymakamımız Eren ARSLAN'dan almıştır.

May

Okulumuzda Tubitak Bilim fuarı içerisinde teknoloji tasarım, resim ve tubitak projeleri sergilendi.

2018 -2019 Eğitim Öğretim Yılı Sömestr Tatili Başladı.

Ara

Okulumuz Yıldızlar Futbol Takımı İlçe Temsilcisi