Semiha Altunkan Ortaokulu

Aydınlıkevler Mah. Akkent cad. No63/ Milas/ Muğla 48200
Vizyon
Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; Dürüst, iyi ahlaklı; Çevreye duyarlı; Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Türk milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Anadolu Liselerine giden öğrencilerimiz vardır. Spor alanında başarılarımız vardır.
DERS BAŞLAMA SAATİ 08:00 DERS BİTİŞ SAATİ 13:40
ŞEHİR İÇİ DOLMUŞU
Yerleşim Yeri
Semiha Altunkan Ortaokulu Muğla İli, Milas İlçesi merkezinde olup, Milas-İzmir Karayolu üzerinde Ak Kent Sitesindedir.
İL MERKEZİNE UZAKLIK 64 KM OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.