İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI

10 Aralık İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası Milas Belediyesi Toplantı Salonunda Semiha Altunkan Ortaokulu koordinesinde coşkuyla kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ödül töreni gerçekleşti. Semiha Altunkan  Ortakulu 6. Sınıf öğrencisi Mervenur Şahin'in de ilçe 2.'si olduğu şiir yarışmasında öğrencilere ödülleri İlçe Müftümüz Sayın Yusuf YAŞAR, İlçe Nüfus Müdürümüz Sayın Neriman BAŞAK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Akın AYDIN ve Şube Müdürümüz Sayın Mahir KUZU tarafından takdim edildi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Semiha Altunkan Ortaokulu Müdürü Hüseyin DEMİR yaptı. Öğrencilerin sergilediği "çocuk gelinleri" konu edinen gölge tiyatrosu ile duygusallaşan izleyenler, "yaşama sevinci" konulu şarkılarla eğlendiler. Öğrencilerimizin resimleri ile renklenen sergi de büyük ilgi gördü.

Şiirlerle devam eden törene İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Akın AYDIN, Şube Müdürlerimiz Sayın Mahir KUZU, Sayın Türker YURTSEVER, Sayın Betül ZEYBEK ile ilçe kurum müdürlerimiz öğretmenler ve öğrencilerimiz katıldı.

18-01-202318-01-202318-01-202318-01-202318-01-2023

Yayın: 18.01.2023 - Güncelleme: 18.01.2023 01:06 - Görüntülenme: 112