I'm Tomorrow with Blue e-Twinning Projemiz Başlıyor

Denizlerin Sürdürülebilirliği Projemiz Başlıyor

Konusu "Denizlerin Sürdürülebilirliği" olan, geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında sosyal sorumluluk projesi olarak uygulanarak, "Eğitimde İyi Örnekler" Yarışması, sürdürülebilirlik ve çevre kategorisinde ikincilik ödülü alan "MAVİYLE YARINA VARIM" Projemiz, e-Twinning portalında Ocak Ayı itibarıyla başlamıştır.

Kurucusu olduğumuz projemizde, Romanya, İtalya, Arnavutluk, Yunanistan, Ürdün gibi yabancı ortakların yanında Ülkemiz kıyı şeridinden 9 Şehirden Türk ortaklarımızla birlikte Semiha Altunkan Ortakulu ,Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Nihan Akar Kuruculuğu ve yönetiminde çalışmalarına başlamıştır.Ocak ayı konularında: Denizlerimizi tanıyoruz,Deniz kirliliği ve nedenleri,Deniz biyoçeşitliliği konuları değişik web2 araçları ve sunum teknikleri kullanılarak,yaparak yaşayarak öğrenme ile işlenecektir.

Okulumuz öğrencilerinden Zilan, Ali, Zeynep, Zeynep Nisa, Adar, İzzet, Şehrazat, Nisa Yağmur, İpek, Hatice, Özgün Maviyle Yarına Varım proje ekibinde yer almaktadırlar.

21-01-2024

Yayın: 21.01.2024 - Güncelleme: 22.01.2024 00:12 - Görüntülenme: 67