MUĞLA / MİLAS - Semiha Altunkan Ortaokulu

29 EKİM BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI!

29 EKİM BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetimizin 99. Yılı Şehit Metin Özcan stadyumunda coşkuyla kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında protokol bayramlaşma gerçekleştirdi. Törene; Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Garnizon Komutanı Albay Muammer Mersincik, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Cumhuriyet Başsavcısı Salih Kılıç, Milas Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, Milas Jandarma Komutanı Binbaşı Seyhan Doğan, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, gazilerimiz, ilçemiz okulları öğretmen ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan kutlamalarda Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke konuşma yaptı.

29 Ekim 1923, Türk milletinin yüksek karakterinin tecelli ettiği Cumhuriyet idare şeklinin Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edildiği tarihtir. 29 Ekim'de bu bilinçle hareket eden Semiha Altunkan Ortaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velileri bu yüce mirasın emanet edilişinin 99. Yıl dönümünü kutladı.

05-03-202305-03-2023

Yayın: 05.03.2023 - Güncelleme: 05.03.2023 16:46 - Görüntülenme: 88